Forfatter Emne: Regler for brug af Frylunds Maskinforum  (Læst 44724 gange)

Frylund

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 575
Regler for brug af Frylunds Maskinforum
« Dato: Februar 04, 2013, 22:04:29 »
Skrevet af Administrator

Ved at oprette dig som bruger eller skrive kommentarer til indlæg, bekræfter du at have læst og accepteret følgende regler.
Som bruger af Frylunds Fagteoris Forum skal du udvise respekt og tolerance overfor andre brugere og undlader at genere de andre brugere med din adfærd og holdninger.
Du må ikke skrive indlæg der indeholder skældsord, som er pornografiske, vulgære, truende, racistiske i karakter eller som strider mod gældende lovgivning.

Undgå at hijacke tråden, start hellere en ny tråd. Indlæg uden for emnet slettes af administrator. 
Sidens administratorer må ændre, slette eller flytte hele eller dele af dine indlæg hvis de ønsker det. Indlæg der af administratoren vurderes til primært at være skrevet for at skabe splid, og som ikke har nogen meningsfyldt relevans i forhold til sitet slettes uden varsel.   
Det er ikke tilladt, at benytte forum i erhvervsmæssigt øjemed med mindre du har en aftale om dette med Frylunds Fagteoris Forum.

Du accepter, at du som bruger selv har det fulde ansvar for at have ret til at offentliggøre det materiale du lægger online, således at  Frylunds Fagteoris Forum på intet tidspunkt kan gøres ansvarlig for det indhold du lægger på sitet.
Du må ikke offentligt gøre brug af materiale, som ligger på dette forum, medmindre du har fået tilladelse af en administrator eller den der har copyrighten til det pågældende.
Alle indlæg på  Frylunds Fagteoris Forum er udelukkende betragtes som udtryk for den pågældende forfatteres holdninger og meninger.
Frylunds Fagteoris Forum fraskriver sig ethvert ansvar for indholdet af indlæg skrevet af brugere. 
Når du skriver indlæg, så acceptere du at  Frylunds Fagteoris Forum kan bruge indlægget helt eller delvis f.eks. på andre sites.
   
Administrator
« Senest Redigeret: December 19, 2016, 15:03:20 af Tommy »
/Frylund
Svineheld slår selv den bedste planlægning!